Wij houden in onze database een log bij van elke mislukte login per IP-adres. In het onwaarschijnlijke geval dat een inbraakpoging op je account slaagt, beginnen we meteen met lockout procedure. Daarbovenop starten we een wereldwijde beveiligingsprocedure wanneer je account aangevallen wordt. Dit alles heeft geen invloed op jouw toegang tot de lokale kopie van je data. Daarnaast zullen we je direct per e-mail laten weten als er iets ongewoons aan de hand is.