Zorg dat je de recovery code ergens hebt opgeschreven en veilig bewaard (zonder referentie naar Vaulteq). De recovery code is te vinden in je account settings.

Als Vaulteq op je gestolen laptop of telefoon geïnstalleerd is, raden we je sterk aan de volgende stappen te ondernemen:

1. Log in op je account met je recovery code
  2. Creëer een nieuw masterwachtwoord op in je account settings
  3. Verwijder het gestolen apparaat uit de lijst vertrouwde apparaten in je account settings
  4. Verander de wachtwoorden van belangrijke websites zoals e-mail en financiële diensten