1. Controleer of je de Vaulteq extensie heb geïnstalleerd
  2. Controleer of je ingelogd bent bij de extensie
  3. Controleer of je sessie niet verlopen is. Je kunt dat zien aan de kleur van het icoontje. Blauw = actief / Zwart = verlopen
  4. Controleer of de site waar je probeert in te loggen niet op Flash of Silverlight gebaseerd is. Vaulteq ondersteunt het inloggen op deze technieken om veiligheidsredenen helaas niet.

Vul een supportticket in op deze pagina als het probleem aanhoudt. In dit support ticket a.u.b. details en de URL van de pagina waar het probleem zich voordoet vermelden.