Veiligheid is onze prioriteit. We hebben bij Vaulteq voor een aanpak en technologie gekozen met de meest robuuste beveiliging in het achterhoofd. We geloven dat onze service gebruikers en hun wachtwoorden op de best mogelijke manier beveiligd. Bij Vaulteq hebben we een set veiligheidsmaatregelen die geen enkele andere wachtwoordmanager biedt.

Hier zijn een paar voorbeelden:

• Het masterwachtwoord is de eerste stap naar veiligheid. We verplichten een zeer sterk masterwachtwoord waar hoofdletters, kleine letters, karakers en nummers in verwerkt zijn.
  • We gebruiken standaard 2-staps authenticatie.
  • We slaan je masterwachtwoord nooit op een van onze servers op. Daarnaast worden je wachtwoorden alleen lokaal (op je apparaat) versleuteld. In andere woorden, de sleutels van je kluis kunnen nooit afgepakt worden. En je versleutelde data is waardeloos voor hackers.
  • We vragen je nooit om een hint voor je wachtwoord. Deze hints zijn vaak een zwakke plek in de beveiliging van een bedrijf dat met accounts werkt.
  • We slaan verficatie hashes nooit bij het inschakelen van nieuwe apparaten. Elke keer als je een opnieuw op je account inlogt moet je een token invoeren.

Verder hebben de volgende stappen genomen om onze eigen infrastructuur en servers zo veilig mogelijk te maken:

• Wij hosten onze data in veilige gecertificeerd data centers in Nederland.
  • We voeren regelmatig veiligheidsaudits uit op al onze producten.
  • We inspecteren en onderzoeken onze servers regelmatig op sporen van verdacht gedrag. Daarnaast scannen we onze infrastructuur regelmatig op zwakke plekken.