Je kunt het tonen van favicons aanzetten in de account settings van de app. Let op, aangezien privacy bij Vaulteq hoog in het vaandel staat willen we je er wel op attenderen dat wanneer je het tonen van favicons aan zet, de domeinnamen van de websites opgeslagen in Vaulteq naar onze server worden verzonden om de favicons te kunnen ontvangen. Uiteraard doen we dit zeer discreet en houden we hiervan geen logs bij maar dit gaat uiteraard wel ten koste gaan van je privacy.