Als je het icoontje niet in je browser ziet, volg dan de volgende stappen. Houdt het probleem aan? Vul dan een support ticket in en vermeldt dat je deze stappen al hebt doorlopen.

1. Controleer of je de meest recente versie van je browser hebt geïnstalleerd. Daarna kun je de extensie opnieuw in je browser installeren.

2. Als het Vaulteq icoontje er nog steeds niet staat, kijk dan in je lijst van browserextensies. Controleer of Vaulteq ertussen staat en ingeschakeld is.

• Chrome: ga naar chrome://extensions
  • Firefox: ga naar menu Icoontje > Add-Ons > Extensions.
  • Safari: ga naar voorkeuren > Extensions.

3. Nog steeds geen succes? Het kan dat Vaulteq verborgen is. Je kunt het icoontje weer zichtbaar maken met de volgende stappen:

• Chrome: het is mogelijk dat Vaulteq achter de adresbalk geschoven is. Om dat te zien ga je met de cursor naar het rechtereinde van de balk. Wanneer er een schuifpijltje ontstaat kun je de balk naar links schuiven. Hiermee komen verborgen extensies weer tevoorschijn.
  • Firefox: Klik op Menu Icoontje > Customize. Daar vindt je een Vaulteq icoontje die je kunt verslepen naar de toolbar.
  • Safari: klik op View > Customize Toolbar. Daar vindt je een Vaulteq icoontje die je kunt verslepen naar de toolbar.

4. Als je nog steeds problemen ervaart kun je tijdelijk alle andere extensies en add-ons uitschakelen. Hiermee check je of Vaulteq botst met andere extensie.

5. Het is mogelijk dat bepaalde antivirus- of beveiligingssoftware (vooral de aggressievere varianten) de installatie of werking van Vaulteq blokkeren. Zorg dat Vaulteq vóór installatie als ‘Veilig’ of ‘Vertrouwd’ gemarkeerd staat in deze programma’s.

6. Als het icoontje ineens verdwijnt, check dan of het komt door een programma dat de computer optimaliseert (zoals System Mechanic of CCleaner). Als je System Mechanic gebruikt kun je Vaulteq als uitzondering markeren.

7. Mocht je na al deze stappen nog problemen ervaren, dan rest er nog één optie. Een complete herinstallatie van de browser met alleen Vaulteq als eerste en enige geïnstalleerde extensie.